چرا فاصله ۶۰ روزه تا تحلیف ترامپ برای ایران و منطقه مهم است؟

به تحلیل منابع کارشناسی

با توجه به پایان دوره بایدن اینگونه تصور شود که او دیگر توان و تمایل لازم برای نقش‌آفرینی جدی بر تحولات بین‌المللی و منطقه‌ای را ندارد و اگر هم داشته باشد اثرات آن ناچیز خواهد بود؛ اگرچه نمی‌توان تاثیر فضای انتقال قدرت و تغییر دولت را نادیده گرفت؛ اما درعین حال این نکته مهم را هم نباید فراموش کرد که جو بایدن تا 20 ژانویه رئیس‌جمهور آمریکا است و از تمام اختیارات برای هرگونه تصمیم‌گیری در امور داخلی و خارجی آمریکا برخودار است.

به گزارش نبأخبر، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برگزار شد و برای بار دوم دونالد ترامپ به صورت غیرمتصل رئیس‌جمهور آمریکا شد. این بدان معنی است که از روز انتخابات تا 20 ژانویه که دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور جدید سوگند یاد خواهد کرد، جو بایدن رئیس‌جمهور فعلی همچنان قدرت را در اختیار خواهد داشت.

با این حال هم‌اکنون همه توجهات به سمت ترامپ رفته و دولت‌های مختلف سعی می‌کنند روابط خود را با آمریکا براساس سیاست‌های احتمالی دولت ترامپ برنامه‌ریزی کنند؛ بنابراین از این منظر ممکن است با توجه به پایان دوره بایدن اینگونه تصور شود که او دیگر توان و تمایل لازم برای نقش‌آفرینی جدی بر تحولات بین‌المللی و منطقه‌ای را ندارد و اگر هم داشته باشد اثرات آن ناچیز خواهد بود؛ اگرچه نمی‌توان تاثیر فضای انتقال قدرت و تغییر دولت را نادیده گرفت؛ اما درعین حال این نکته مهم را هم نباید فراموش کرد که جو بایدن تا 20 ژانویه رئیس‌جمهور آمریکا است و از تمام اختیارات برای هرگونه تصمیم‌گیری در امور داخلی و خارجی آمریکا برخودار است. در واقع توانایی اعمال اقتدار و قدرت رئیس‌جمهور آمریکا تا ظهر 20 پاربرجا است و توان انجام هرگونه اقدامی که اختیار آن را داشته باشد خواهد داشت.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید