وحشتناک‌ترین فرضیه دانشمندان درباره کرونا

براساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا

یک نفر از هر ۵ فرد، ۱۸ تا ۳۴ ساله که به کرونای خفیف مبتلا شده، نتوانسته است ۱۴ تا ۲۱ روز پس از ابتلا بهبودی خود را به طور کامل بازیابد و به زندگی پیش از بیماری بازگردد.
علائم بلند مدت کرونا همچنان در این افراد باقی مانده که رایج‌ترین آن‌ها شامل تنگی نفس، سردرد، مشکلات مربوط به حافظه، خستگی دائمی و از دست دادن حس بویایی و چشایی است

آمارهای اعلامی از ایالت‌های مختلف آمریکا نشان می‌دهد که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور طی بیست‌وچهار ساعت گذشته شاهد افزایش ۵۶ هزار نفری بوده است.
همزمان با شدت گرفتن مبارزات انتخاباتی دو نامزد حزب دموکرات و جمهوری‌خواه برای انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر در آمریکا، شمار ابتلای روزانه به ویروس «کووید۱۹» در این کشور نیز رو به افزایش است.
برآوردهای وبگاه آماری «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد طی بیست‌وچهار ساعت گذشته از تمام ایالت‌های آمریکا به صورت مجموع ۵۶,۶۵۲ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده است.
بر این اساس، طی یک روز گذشته نیز ۹۵۷ آمریکایی بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.
بدین ترتیب، شمار کل مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ در آمریکا به ۷,۸۳۳,۷۶۳ نفر و تعداد قربانیان بر اثر این بیماری به ۲۱۷,۷۳۸ تن افزایش یافت.
آمار وبگاه ورلدامتر مقداری از آمار دانشگاه «جانز هاپکینز» از شمار مبتلایان و جان‌باختگان بیشتر است و دلیل آن نیز عدم اعلام آمار از سوی برخی ایالت‌های آمریکا از جمله نیویورک به «مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری» این کشور موسوم به CDC است که به تبع در سایت جانز هاپکینز نیز درج نمی‌شود.
این در حالی است که روز جمعه قبل (به وقت ایران) «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده نیز از مثبت شدن آزمایش ابتلای خود و همسرش به ویروس کووید۱۹ خبر داده و روز شنبه نیز خبر بستری شدن وی در یک بیمارستان نظامی منتشر شد.
وی اما فقط بعد از سه روز آنجا را ترک کرده و به کاخ سفید برگشت. علی‌رغم اینکه هنوز معلوم نیست پزشکان ترامپ را ترخیص کرده یا او سر خود بیمارستان را ترک کرده اما وی به محض بازگشت به کاخ سفید مقابل دوربین‌ها ماسک خود را برداشت.
بعد از آن بود که جولان کرونا در کاخ سفید شروع شده و حداقل ۳۴ نفر از مقامات ارشد دولت آمریکا به این بیماری مبتلا شدند.
نمودار ابتلا و تلفات ویروس کرونا در حالی شیب صعودی تندی به خود گرفته که روز چهارشنبه تعداد کسانی که در جهان به این بیماری مبتلا شدند از ۳۶ میلیون نفر عبور کرد

۵۸ تن دیگر بر اثر کرونا در ترکیه جان باختند
بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت ترکیه، شمار تلفات کرونا در این کشور تاکنون به ۸۶۶۷ نفر رسید.
به گزارش وبگاه روزنامه ترکیه، وزارت بهداشت ترکیه دیروز از جان باختن ۵۸ نفر دیگر بر اثر ابتلا به کرونا در این کشور خبر داد.
بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت ترکیه شمار تلفات کرونا در این کشور به ۸۶۶۷ نفر رسید.
پنجشنبه ۱۱۷ هزار و ۱۰۱ نفر در ترکیه تحت آزمایش کرونا قرار گرفتند و نتیجه آزمایش ۱۶۱۵ نفر مثبت اعلام شد. شمار موارد شناسایی شده ابتلا به کرونا در این کشور به ۳۳۰ هزار و ۷۵۳ نفر رسید. ۲۹۰ هزار و ۳۵۲ نفر از این افراد بهبود یافته اند.
بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت ترکیه در مجموع ۱۱ میلیون و ۲۷۸ هزار و ۴۷ نفر در این کشور تحت آزمایش کرونا قرار گرفته اند. وزارت بهداشت ترکیه شمار بیماران بدحال را که در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های ترکیه بستری شده اند ۱۴۰۳ نفر اعلام کرد.

ثروتمندترشدن میلیاردهای جهان در دوران کرونا
گزارش بانک سوئیسی “یو بی اس” و شرکت “پرایس‌واترهاوس‌کوپرز” نشان می‌دهد: ثروتمندان جهان “در دوران شیوع کرونا” ثروت خود را بیش از یک چهارم افزایش دادند.
براساس این تحقیقات، ثروت میلیارد‌های جهان در اوج بحران کرونا از بهار تا تابستان سال ۲۰۲۰ با بیش از ۲۷ درصد رشد به ۱۰ ممیز ۲ تریلیون دلار رسیده.
براساس این گزارش شمار میلیاردر‌های جهان نیز به رکورد جدیدی یعنی ۲ هزار و ۱۸۹ نفر رسیده در حالی که این تعداد در سال ۲۰۱۷ حدود ۲ هزار ۱۶۰ نفر بوده است.
بانک یو بی اس اعلام کرد: ابرثروتمندان، زمانی که بحران کرونا باعث سقوط شاخص بازار‌های سهام در سراسر جهان بود، سهام بیشتری از شرکت‌ها را خریداری کردند.

ادعای مقام آمریکایی: روسیه و چین در مسیر واکسن کرونا سنگ‌اندازی می‌کنند
رئیس مرکز ملی امنیت و ضد جاسوسی آمریکا ضمن تکرار ادعای تلاش روسیه و چین برای دخالت در انتخابات آمریکا، مدعی شد آنها می‌کوشند مانع دست‌یابی آمریکا به واکسن کرونا شوند.
«ویلیام اوانینا»، رئیس مرکز ملی امنیت و ضد جاسوسی آمریکا، روسیه و چین را به تلاش برای ممانعت از دست‌یابی و استفاده آمریکا از واکسن ضد کرونا متهم کرد.
او در مصاحبه‌ای با تلویزیون «هرست» مدعی شد: «ملت‌های خارجی تلاش می‌کنند مانع ما در به دست آوردن اولین واکسن شوند. وقتی هم که آن را به دست آوریم تلاش خواهند کرد مانع ما در رساندن آن به دست شما شوند. چین، روسیه و ایران در تلاش برای مانع شدن در راه رسیدن ما به واکسن هستند».
به گزارش خبرگزاری «تاس»، این مقام آمریکایی در حالی این اظهارات را بیان کرد که هیچ مدرکی در اثبات ادعاهایش ارائه نداد.
وی در ادامه ادعاهایش گفت: چیزی که تغییر کرده این است که روس‌ها دیگر از نواب، ربات‌ها و «ترول فارم‌ها»ی خود استفاده نمی‌کنند زیرا آن‌ها گرفتار شدند. آن‌ها اکنون اطلاعات شهروندان آمریکایی را می‌گیرند و به آن‌ها اضافه می‌کنند.
در ماه ژوئیه مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس مدعی شد هکرهایی که برای سرویس‌های اطلاعاتی روسیه کار می‌کنند تلاش کرده‌اند اطلاعات درباره تولید واکسن کرونا در انگلیس، کانادا و آمریکا را بربایند. «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه در واکنش این اتهام‌زنی را بی‌اساس خواند.
اوانینا در ادامه دشمنان آمریکا را به تلاش برای سوءاستفاده از ابتلای ترامپ به کرونا هم متهم کرد و مدعی شد روسیه، چین و ایران به دنبال دخالت در روند انتخابات در این کشور هستند.
وی مدعی شد: فکر می‌کنم این یک زخم باز برای دشمنان ما است تا نه تنها از کووید استفاده کنند بلکه حالا که رئیس‌جمهور مبتلا شده، فرصتی به دست آن‌ها داده تا دوباره پیام‌های هر دو طرف [دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان] را افزایش دهند و تقویت کنند. بنابراین این یک مشکل برای ما در سطح امنیت ملی است. فکر می‌کنم جمع‌آوری اطلاعات و ارائه سناریوی صادقانه به مردم آمریکا مهم است تا دشمنان خارجی ما بر اطلاعات غلط استناد نکنند.
او در پاسخ به این سوال که آیا کشورهای دیگری هم در تلاش برای تاثیرگذاری بر روند انتخابات در آمریکا هستند، از عربستان سعودی، ونزوئلا، کوبا و ترکیه نام برد.
وزارت امنیت داخلی آمریکا نیز سه روز پیش در گزارشی جدید بار دیگر ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا متهم کرد. روز سی‌ام سپتامبر (نهم مهر ماه) هم طرح جدیدی به منظور جلوگیری از دخالت ادعایی‌ کشور‌های خارجی در انتخابات آمریکا به مجلس نمایندگان این کشور ارائه شد.
«ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز پنجشنبه به طرح مجلس نمایندگان آمریکا به منظور جلوگیری از دخالت‌های ادعایی کشور‌های خارجی در انتخابات این کشور واکنش نشان داد و گفت آمریکا انتخابات را بهانه‌ای برای اعمال تحریم‌ علیه روسیه در نظر گرفته است.

وحشتناک‌ترین فرضیه دانشمندان درباره کرونا
دانشمندان در حال بررسی ماندگاری علائم پساکرونایی در افراد بهبودیافته هستند.
۱۰ ماه از همه گیری ویروس کرونا در جهان می‌گذرد. در این مدت ۳۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تن در جهان به این ویروس آلوده و از این میان، یک میلیون و ۶۰ هزار تن جان خود را از دست داده اند. دانشمندان هنوز نتوانسته اند راهکاری قطعی و مطمئن برای مبارزه با کووید ۱۹ بیابند.
تب، سرفه‌های خشک و مداوم، بی حالی و ضعف، بثورات پوستی، سردرد، از دست دادن حس بویایی و چشایی، و اسهال از رایج‌ترین علائم ابتلا به کروناست. با این حال، موضوعی که باعث نگرانی بیشتر دانشمندان می‌شود علائم ماندگار کرونا در میان بهبود یافتگان است.
بر این اساس، مطالعات متعدد نشان داده است درصد قابل توجهی از مبتلایان به کرونا پس از بهبودی همچنان علائم بیماری را با خود دارند. براساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا یک نفر از هر ۵ فرد، ۱۸ تا ۳۴ ساله که به کرونای خفیف مبتلا شده، نتوانسته است ۱۴ تا ۲۱ روز پس از ابتلا بهبودی خود را به طور کامل بازیابد و به زندگی پیش از بیماری بازگردد.
علائم بلند مدت کرونا همچنان در این افراد باقی مانده که رایج‌ترین آن‌ها شامل تنگی نفس، سردرد، مشکلات مربوط به حافظه، خستگی دائمی و از دست دادن حس بویایی و چشایی است .

۵۳۰۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در مکزیک
مقامات بهداشتی مکزیک اعلام کردند شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور به ۸۰۴ هزار و ۴۸۸ نفر رسیده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت بهداشت مکزیک روز پنجشنبه از پنج هزار و ۳۰۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در مکزیک به ۸۰۴ هزار و ۴۸۸ مورد رسید.
مقامات بخش بهداشت مکزیک همچنین روز پنجشنبه از ۳۷۰ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر دادند. به این ترتیب، شمار موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در مکزیک به ۸۳ هزار و ۹۶ مورد رسید.
با این حال، مقامات بخش بهداشت مکزیک اعلام کرده اند که تعداد واقعی موارد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور بسیار بالاتر از ارقام رسمی است.

شتاب همه گیری کرونا در انگلیس
در یک هفته اخیر بیش از صد هزار نفر بر شمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در انگلیس افزوده شده است.
روند همه گیری ویروس کرونا در انگلیس پر شتاب‌تر شده و فقط در یک هفته اخیر بیش از صد هزار نفر بر شمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در این کشور افزوده شده است.
بر اساس امار رسمی منتشر شده ابتلای روزانه به ویروس کرونا در انگلیس نزدیک سه برابر موج اول شده و تا این زمان در مجموع به بیش از ۵۶۰ هزار نفر رسیده است.
بیمارستان‌ها به حال اماده باش درامدند و در برخی از آن‌ها ظرفیت بخش مراقبت‌های ویژه پر شده یا در حال پر شدن است.
انگلیس به روایت مرکز ملی امار این کشور تاکنون حدود ۶۰ هزار جان باخته از کرونا داشته است.
روایت دولت از شمار جان باختگان از کرونا در این کشور کمتر از ۴۳ هزار نفر است که البته حتی با امار دولتی انگلیس دارای بیشترین جان باختگان از کرونا در قاره اروپاست.
همین موضوع سبب نگرانی‌ها و اعتراض‌ها به مدیریت این همه گیری ویروس کرونا در انگلیس شده است و دولت را بر آن داشت اعلام کند هفته پیش رو طرح جدیدی را برای مهار این همه گیری به مجلس خواهد برد.

افزایش شمار موارد ابتلا و فوت ناشی از کرونا در مصر
طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۱ مورد قطعی ابتلا به کووید-۱۹ در مصر به ثبت رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت مصر آمار ابتلا به کووید-۱۹ در این کشور را تا روز پنجشنبه ۱۰۴ هزار و ۱۵۶ نفر اعلام کرد.
خالد مجاهد گفت: با ثبت ۷ مورد فوت بر اثر ابتلا به کرونا، تعداد جان باختگان این ویروس به ۶ هزار و ۱۷ نفر افزایش یافت.
وی همچنین تعداد بهبود یافتگان را ۹۷ هزار و ۵۲۴ نفر اعلام کرد.

افزایش شمار موارد ابتلا به کرونا در اسپانیا
بر اساس اعلام مقامات بهداشتی اسپانیا، طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ هزار و ۴۲۳ نفر به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شدند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از مادرید، بر اساس اعلام مقامات بهداشتی اسپانیا، طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ هزار و ۴۲۳ نفر در این کشور به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شدند.
به این ترتیب تعداد کل مبتلایان از ابتدای شیوع بیماری در این کشور، به رقم ۸۴۸ هزار و ۳۲۴ نفر رسید.
طی هفته اخیر ۴۲۱ بیمار در اسپانیا به دلیل ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند و تعداد کل فوتی‌ها از ابتدای شیوع بیماری در این کشور به ۳۲ هزار و ۶۸۸ نفر رسیده است.

ثبت رکورد جدید آمار روزانه مبتلایان کرونا در انگلیس
شمار مبتلایان روزانه در انگلیس به بالاترین میزان از آغاز همه گیری ویروس کرونا رسید.
بر اساس گزارش‌های رسمی منتشر شده بر شمار مبتلایان به کووید ۱۹ در انگلیس در شبانه روز گذشته ۱۷ هزار و ۵۴۰ نفر افزوده شده که بالاترین میزان از آغاز این همه گیری در این کشور است.
با افزوده شدن مبتلایان جدید به ویروس کرونا در انگلیس شمار مبتلایان به این ویروس به ۵۶۱ هزار و ۸۱۵ نفر رسید که ۱۰۱ هزار و ۶۳۷ نفر بیشتر از پنج شنبه هفته گذشته است.
این میزان ابتلای روزانه حدود سه برابر موج اول همه گیری ویروس کرونا در انگلیس است و به عقیده کارشناسان بهداشت و درمان زنگ هشدار را برای این کشور به ویژه بخش درمان به صدا در اورده است.
بنا بر امار اعلامی دولت انگلیس شمار قربانیان کرونا در این کشور نیز با جان باختن ۷۷ بیمار کرونایی دیگر در شبانه روز گذشته به ۴۲ هزار و ۵۹۲ نفر رسید که بالاترین میزان مرگ بیماران کرونایی در قاره اروپاست.
البته این امار حدود ۱۷ هزار نفر کمتر از آمار اعلامی مرکز ملی امار این کشور است که شمار جان باختگان از کرونا در این کشور را بر اساس گواهی‌های فوت صادر شده حدود شصت هزار نفر اعلام کرده است.
در موج نخست همه گیری ویروس کرونا در انگلیس این کشور با کمبود تخت در بخش‌های مراقبت‌های ویژه روبرو شده بود که افزایش جهشی شمار مبتلایان به کووید ۱۹ درروز‌های اخیر و در موج دوم این همه گیری بر نگرانی‌ها از تکرار وضعیت مشابه موج اول افزوده است.

ابتلای ۸۸ درصد کادر پزشکی قزاقستان به کرونا
تاکنون ۱۲ هزار و ۸۳۰ نفر از کادر پزشکی قزاقستان، معادل ۸۸ درصد، به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
با وجود مقررات قرنطینه در قزاقستان ابتلا به ویروس کرونا روزانه رو به افزایش است.
اختلاف نظر بین مقامات پزشکی قزاقستان مبنی بر تشدید و یا کاهش مقررات قرنطینه همچنان بحث برانگیز است.
آلکسی سوی وزیر حفاظت سلامت قزاقستان که پیشنهاد کاهش ورود پرواز‌های بین المللی به کشورش را ارائه کرده بود بر کنترل شدید سلامتی مسافران از مبادی ورودی قزاقستان تاکید کرد.
همچنین وزیر حفاظت سلامت قزاقستان دو ماه پایان سال میلادی یعنی نوامبر و دسامبر را پرخطر و سخت پیش بینی کرد.
گزارش‌ها حاکیست تاکنون ۸۸ درصد از کادر پزشکی قزاقستان (۱۲ هزار و ۸۳۰ نفر) به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

افزایش شمار مبتلایان به کرونا در ترکیه و جمهوری آذربایجان
وزیر بهداشت ترکیه گفت: با شناسایی ۱۶۱۵ مبتلای جدید، تعداد کل مبتلایان به کرونا در این کشور به ۳۳۰ هزار و ۷۵۳ نفر رسید.
فخرالدین کوجا افزود: با جان باختن ۵۸ بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد قربانیان کرونا ۸۶۶۷ نفر افزایش یافت.
به گفته وی تاکنون ۲۹۰ هزار و ۳۵۳ بیمار کرونایی هم بهبود یافته اند.
همچنین در جمهوری آذربایجان، با ابتلای ۱۹۱ نفر دیگر به بیماری کووید-۱۹، شمار مبتلایان به این ویروس به ۴۱هزار و ۳۰۴ نفر رسیده است.
ستاد مبارزه با کرونای جمهوری آذربایجان اعلام کرد، با مرگ یک نفر دیگر بر اثر بیماری کووید-۱۹، شمار جان باختگان هم به ۵۹۸ نفر افزایش یافت .
با پیوستن ۱۵۴ نفر بیمار کرونایی به جمع افراد بهبود یافته ها، تعداد بهبودیافتگان هم ۳۹ هزار و ۱۲ نفر شده است. هم اکنون یک هزار و ۶۸۹ نفر بیمار کرونایی در بیمارستان های جمهوری آذربایجان بستری هستند .
براساس این گزارش تاکنون ۱ میلیون و ۱۵۶ هزار و ۹۳۸ تست کرونا در جمهوری آذربایجان انجام گرفته است.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید