بعد از پرواز سیمرغ ها

سیمرغ های سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر در آیین اختتامیه، صاحبان خود را شناختند و پرونده امسال جشنواره نیز بسته شد اما این مراسم با حواشیی همراه بود. وحید محمدزاده منتخب بازیگر مکمل مرد گفت: سال گذشته حرفی نزدم، اما امسال می‌گویم، خیلی خوشحالم این جایزه را گرفتم. اتفاقی افتاد که بعد از اعلام […]

سیمرغ های سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر در آیین اختتامیه، صاحبان خود را شناختند و پرونده امسال جشنواره نیز بسته شد اما این مراسم با حواشیی همراه بود.

  • وحید محمدزاده منتخب بازیگر مکمل مرد گفت: سال گذشته حرفی نزدم، اما امسال می‌گویم، خیلی خوشحالم این جایزه را گرفتم. اتفاقی افتاد که بعد از اعلام نامزدها شیطنت کردند و اسامی را منتشر کردند، این کار قشنگ نیست.
    وی افزود: هیئت داوری از بزرگان سینما هستند، به آن‌ها باید احترام بگذاریم. سال بعد اگر من نامزد نشوم، باز هم باید احترام بگذارم و یادمان باشد که دیوار این خانه از طلاست.

  • هومن بهمنش برگزیده سیمرغ بهترین فیلمبرداری که با تشویق حاضران روبرو شد، گفت: فیلم ما در جشنواره نامزد ۱۳ رشته شد. بابت این موضوع از هیئت داوری عذرخواهی می‌کنم که ما فیلمی ساختیم که باعث شد به شما توهین کنند.
    وی افزود: ما از شما سینما را یاد گرفتیم. جمله‌هایی درباره شما از صدا و سیما و دیگر رسانه‌ها پخش شد که درست نبود. ما را ببخشید که فیلمی ساختیم که شما دوست داشتید و این مقدار متهم شدید و نباید به دلیل موضوعات این چنینی انسانیت را زیر پا بگذاریم. واقعیت این است که سال قبل در «اژدها وارد می‌شود» حضور داشتم و همکارم سیمرغ گرفت و باور کنید که سال قبل خوشحال‌تر بودم تا امسال و چند روزی است که کام من به خاطر این نامزدی در ۱۳ رشته بسیار تلخ است.

  • هر چند دقیقه یک بار پاکتی به مجری داده می شد و برخی حاضران می گفتند که منتخبین تغییر کرد و مجری برگه را نشان می داد و یک بار نیز گفت که در این برگه نوشته وزیر ارشاد به علت سفر به ساری مجلس را ترک می کند تا به پرواز برسد.
  • مجری اختتامیه در میان تجلیل از برگزیدگان نام فاطمه معتمد آریا را برد و حاضران او را تشویق کردند و دوربین ها از احترام معتمد آریا به حاضران عکس گرفتند . احسان کرمی گفت که همیشه نباید تقدیر به صورت رسمی باشد و این هم نوعی تقدیر است.
  • علیرضا داودنژاد پس از دریافت سیمرغ بلورین جایزه ویژه داوران برای فیلم فراری گفت: چرا صدا و سیما درباره جشنواره و شور و حالی که در این مدت درباره سینما وجود دارد، به جای مشوق بودن و حمایت کردن، با کارهای خودشان بدنامی به وجود می‌آورند؟
    وی خود در پاسخ داد: وقتی رسانه ملی فیلم‌های ما را نمی‌خرد، تبلیغ نمی‌کند و نمی‌بینید، چرا انتظار دارید برنامه‌ای بسازد که از سینما حمایت کند.
    وی ادامه داد: وقتی رسانه ملی سینما را نمی‌بیند، قطعا برنامه‌ای پر از توهین و تحقیر می‌سازد، من امیدوارم این نگاه خصمانه و پر از کینه رسانه ملی نسبت به سینما پایان پیدا کند.
  • وحید جلیلوند برای فیلم «بدون تاریخ ،بدون امضاء» سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی را دریافت کرد و گفت: من مانند سایرین حرف‌های تلخی داشتم؛ رسانه ملی، برنامه هفت و آقای افخمی، تلاش کردید که ما با یکدیگر قهر کنیم، ما همدیگر را دوست داریم، یکدیگر را در آغوش می‌کشیم و به پیشکسوت‌هایمان احترام می‌گذاریم.

  • سید محمود رضوی برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره با دختر کوچک خود که چادر به سر داشت به روی سن آمد و مجری به او گفت هر بار خواستید با فرزندتان بیایید گام های کوچکتر بردارید.
    رضوی هنگام دریافت جایزه از همه اعضای گروه «ماجرای نیمروز» خواست تا برای دریافت سیمرغ بر روی سن حاضر شوند که در فاصله کمتر از یک دقیقه ۲۰ تن از دست اندرکاران این فیلم حضور یافتند.

  • مجری هنگام اعلام نام برگزیده بهترین فیلم از نگاه ملی خطاب به محمدجواد ظریف کرد و گفت من نمی دانم نام چه کسی در این برگه است و از وزیر خارجه می خواهم تا این نام را اعلام کند.
    ظریف پشت تریبون قرار گرفت و پس از سلام به حاضران نگاهی به برگه انداخت و گفت: سیمرغ زرین، لوح تقدیر و جایزه نقدی بهترین فیلم از نگاه ملی اهدا می شود به…
    در این هنگام حاضران با خنده و تشویق ظریف را برای اعلام نام برگزیده این بخش تقدیر کردند و ظریف گفت: اهدا می شود به سید محمود رضوی برای فیلم ماجرای نیمروز.
  • مجری برنامه هنگام اهدای سیمرغ به دو بازیگر زن نقش اول تفاوت قائل شد و زمانی که لیلا حاتمی حضور پیدا کرد از فیلمبرداران خواست تا تصویری باز بگیرند ولی هنگام حضور مریلا زارعی خواستار تصویر بسته یا مدیوم شات شد که این خواست او موجب خنده حاضران شد.
    سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر از ۹ بهمن آغاز و امشب به کار خود پایان داد.
  • منوچهر شاهسواری هنگام اعلام نام بهترین فیلم از نگاه تماشاگران گفت: از بزرگترها بخواهید برای سینمای ایران اسپند دود کنند. چون باید آرزوی چشم بد دور از سینمای کشورمان داشته باشیم.

منبع : ایران اکونومیست


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید