محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید پودر جایگزین قند و شکر شدند که با ۴۰ فرمولاسیون در محصولات مربوط به صنایع غذایی وجود دارد. به گفته وی، اکنون این پودر در قالب همین محصولات وارد بازار شده است و دیابتی ها و افراد معمولی نیز می توانند از آن استفاده کنند. ایزدپناهافزود: […]
محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید پودر جایگزین قند و شکر شدند که با ۴۰ فرمولاسیون در محصولات مربوط به صنایع غذایی وجود دارد.
ایزدپناهافزود: پودر جایگزین قند و شکر توسط شرکت ما به تولید رسیده و برای کاربرد در سایر محصولات غذایی به عنوان ماده اولیه تامین می شود. این شیرین کننده کم کالری در شیرین کردن نوشیدنی های سرد و گرم استفاده می شود.
وی اظهار داشت: اگرچه مصرف شکر به میزان مشخص و محدود برای افراد دیابتی مجاز است اما استفاده از آنها در مدیریت مصرف کربوهیدرات ها کمک کند به همین دلیل ضروری است که از چنین پودرهای جایگزین قند و شکری توسط دیابتی ها استفاده شود.
ایزدپناه ادامه داد: بسیاری از مواد شیرین کننده حاوی عناصر مصنوعی هستند؛ برخی از جایگزین های طبیعی به منظور کاهش مصرف شکر هنوز هم دارای مقداری کربوهیدرات و حتی بیشتر از شکر معمولی هستند که ایندکس این محصولات بالاست به همین دلیل توصیه نمی شود که دیابتی ها از این مواد استفاده کنند.
وی تاکید کرد: از دید علمی کیفیت برتر، از دید ملی امکان تولید داخل، از دید تجاری قیمت نسبتا ارزان امتیازهای اصلی این طرح به شمار می روند.