شمارش معکوس برای جنگ تجاری جدید

جنگ تجاری

به نقل ازصدانیوز،ترامپ به بهانه حق خواهی تعرفه‌های گمرکی تمام کشور‌ها را افزایش می‌دهد.آمریکا با افزایش تعرفه‌های گمرکی کالا‌های خارجی، ارزش پول کشور‌های صادرکننده کالا به این کشور را نشانه گرفته است.بررسی‌ها نشان می‌دهد با اجرایی شدن این طرح، کشور‌های صادرکننده برای صادر کردن کالا‌های خود به آمریکا باید هزینه بیشتری متحمل شوند. خبرگزاری راشاتودی […]

به نقل ازصدانیوز،ترامپ به بهانه حق خواهی تعرفه‌های گمرکی تمام کشور‌ها را افزایش می‌دهد.آمریکا با افزایش تعرفه‌های گمرکی کالا‌های خارجی، ارزش پول کشور‌های صادرکننده کالا به این کشور را نشانه گرفته است.بررسی‌ها نشان می‌دهد با اجرایی شدن این طرح، کشور‌های صادرکننده برای صادر کردن کالا‌های خود به آمریکا باید هزینه بیشتری متحمل شوند.

خبرگزاری راشاتودی در گزارشی از هدف آمریکا در افزایش تعرفه‌های گمرکی می‌نویسد:اداره بازرگانی آمریکا با ارائه پیشنهادی خواهان کاهش ارزش پول رایج کشور‌هایی شد که محصولاتشان را به امریکا صادر می‌کنند.در این پیشنهاد که دولتمردان امریکایی امیدوارند به عنوان قانون به تصویب برسد امریکا نه تنها تعرفه کالا‌های چینی را افزایش می‌دهد بلکه تعرفه کالا‌های صادراتی سایر کشور‌ها را نیز افزایش خواهد داد.

دلیل این کار بالا بردن ارزش پول امریکا (دلار) است.

طراحان معتقدند با بالا بردن تعرفه‌های کالا‌های کشور‌های صادر کننده کالا به امریکا، هزینه صادرات کالا‌ها به این کشور افزایش پیدا می‌کند و این تحول سبب می‌شود ارزش پول امریکا افزایش پیدا کند و امریکا در معاملات بازرگانی سود بیشتری می‌برد.

این قانون که هنوز به تصویب نرسیده است به احتمال زیاد بر روی کالا‌های کشور‌های ژاپن، کره جنوبی، هند، آلمان و سوئیس اعمال می‌شود.

نام این کشور‌ها در کنار چین در فهرست گزارش اداره خزانه داری امریکا ذکر شده است.

این فهرست که فهرست (نظارت) نام دارد، هزینه معاملات بازرگانی را در جهان افزایش می‌دهد و باعث بالارفتن هزینه معاملات تجاری در هر دو طرف معامله می‌شود.

سخنگوی اداره بازرگانی امریکا می‌گوید این قانون جدید تعادل عوارض گمرکی را هدف قرار می‌دهد و یک معیار جدید برای ارزش گذاری معاملات بازرگانی معرفی می‌کند.

دبیر بازرگانی امریکا ویلبر راس می‌گوید:” این تغییرات صادرکنندگان خارجی را متوجه این موضوع میکند که بخش بازرگانی امریکا میتواند با از بین بردن یارانه‌های نقدی از آسیب‌هایی که ممکن است به صنعت امریکا وارد شود جلوگیری کند”

او افزود:” ملیت‌های خارجی دیگر قادر نخواهند بود تا با استفاده از سیاست‌های بازرگانی مانع سود بردن کارگران آمریکایی و کسب و کار‌های آن‌ها شوند. ”

آمریکایی‌ها و افرادی که در جریان اتفاقات پیش رو بودند می‌گویند بحث کاهش ارزش پول سایر کشور‌ها و قرار گرفتن امریکا در مرکز معاملات بازرگانی از زمان راس و پیتر نوارو مشاور بازرگانی کاخ سفید بوده است و در زمان ریاست جمهوری ترامپ شدت گرفته است.

راس در این مورد می‌گوید: اقدامات اخیر یکی از وعده‌های رئیس جمهور در کمپین انتخاباتی اش بوده که از آن به عنوان جلوگیری از بی عدالتی‌هایی که امریکا از سایر کشور‌ها در بخش تجارت متحمل می‌شود نام برد.

اسکات لینیسکوم وکیل بین الملل و محقق در موسسه کتو در این مورد می‌گوید:” اقدامی که امریکا میخواهد بکند، تعرفه‌های تمامی کالا‌های کشور‌های صادرکننده را افزایش دهد تا از خورده شدن حق امریکا در معاملات بازرگانی جلوگیری کند. ”

محور اصلی جنگ تجاری چین و امریکا تغییراتی است که در سیاست‌های بازرگانی امریکا ایجاد شده است.

خبرگزاری راشاتودی در آخرافزود:باید منتظر ماند و دید که آیا تعرفه‌های گمرکی کالا‌های سایر کشور‌های خارجی نیز افزایش پیدا می‌کند؟

به نظر می‌رسد با اجرایی شدن این اقدام، گستره جنگ تجاری آمریکا از چین به سایر نقاط جهان افزایش خواهد یافت به این ترتیب اقتصاد جهان شمارش معکوس برای آرایش تازه‌ای را آغاز کرده است.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید