به گزارش صدانیوز ،سیدمحمدعلیافشانی با تأکید بر ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و جلب رضایت آنها از مدیریت شهری به عنوان رویکرد اصلی که دنبال خواهد شد، افزود: محور برنامه من «شهر زیست پذیر» و «شهروند مشارکتپذیر» است و اعتقاد دارم شهر تهران باید به عنوان یک کل در نظر گرفته شود و شعاع تأثیرگذاری و […]
به گزارش صدانیوز ،سیدمحمدعلیافشانی با تأکید بر ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و جلب رضایت آنها از مدیریت شهری به عنوان رویکرد اصلی که دنبال خواهد شد، افزود: محور برنامه من «شهر زیست پذیر» و «شهروند مشارکتپذیر» است و اعتقاد دارم شهر تهران باید به عنوان یک کل در نظر گرفته شود و شعاع تأثیرگذاری و تأثیرپذیری این کلان شهر از مناطق پیرامونی آن، مبنای برنامهریزیها و تصمیم گیریها باشد.
وی با اشاره به اینکه محلات شهر به عنوان سلولهای حیاتی شهر، باید جدی گرفته شوند و از این رو، تکیه برنامههایمان بر «محله» استوار است، اظهار کرد: مراکز استانها، نقش استانی دارند در صورتی که تهران به عنوان مرکز ایران از نقش ملی برخوردار است.
افشانی با بیان اینکه تنوع قومی در تهران فرصتی است که میتواند به همگرایی و انسجام ملی کمک کند، تصریح کرد: باید حقوق همه ادیان، مذاهب و اقوام ساکن در تهران را به عنوان شهروندانی که در این شهر زندگی می کنند، پاس بداریم و به همه آنها خدمت کنیم.
وی با اشاره به اینکه زنان، ۵۰ درصد جمعیت کشور را تشکیل میدهند و باید سهم آنها در همه عرصههای اجتماعی، فرهنگی، مدیریتی و اقتصادی دیده شود، اظهار کرد: سهم زنان در مدیریت شهری بسیار کم است و باید به این حوزه به صورت ویژه توجه کنیم.
افشانی با بیان اینکه مهمترین کاری که در دوره مدیریتیام در ۴ دهه گذشته انجام داده ام، تهیه و تدوین شناسنامه فنی ساختمان برای تمامی مدارس ایران بوده است، تصریح کرد: باید برای تمامی ساختمانهای مهم شهر، شناسنامه فنی تهیه کنیم تا از استحکام آن ها در مقابل حوادث اطمینان داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر این، باید نسبت به تهیه شاخصهای قابل اندازه گیری برای زیست پذیری تمامی محلات شهر تهران اقدام و در مسیر کاستن از فاصله محلههای محروم با محلههای برخوردار حرکت کنیم، اظهار کرد: باید به صورت همزمان در کل شهر کار کنیم اما به مناطق کمتر برخوردار، بیشتر توجه کنیم.
افشانی با بیان اینکه لزوم پرهیز از دادن وعدههای غیرعملی به مردم، تصریح کرد: مشارکت مردم بر مبنای اعتماد آنها به مدیریت شهری حاصل میشود و اگر اعتماد مردم به شهرداری تهران جلب شود، آن گاه در اداره شهر کمک و مشارکت میکنند.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین معضلات تهران، آسیبهای اجتماعی است و در جلسهای که هفته گذشته خدمت مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) برگزار شد نیز به این موضوع پرداخته شد، اظهار کرد: باید تحول را در شهر به تصویر بکشیم، چنانچه آقای رییس جمهور نیز دو برنامه مهم را برای سال ۹۷ تعریف کردند که هر دو موضوع به شهرداری باز میگردد.
افشانی با بیان اینکه موضوع اول، توسعه حمل و نقل عمومی است که دو قشر از ظرفیت آن استفاده میکنند، تصریح کرد: یکی، قشر آگاه اجتماعی هستند که با هدف کمک به بهبود کیفیت هوا به حمل و نقل عمومی روی آورده اند و دیگری، گروهی هستند که از داشتن وسیله نقلیه شخصی محروم هستند که باید به هر دو قشر خدمت شود.
وی با اشاره به اینکه توسعه و نوسازی حمل و نقل عمومی را به صورت جدی دنبال میکنیم، ضمن اینکه موضوع هوشمندسازی شهر نیز موضوعی بسیار حیاتی است، اظهار کرد: موضوع دوم، نوسازی بافت فرسوده و ناپایدار شهری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
افشانی با بیان اینکه موضوعاتی همچون حفظ و تملک باغات نیز باید به صورت جدی دنبال شوند، تصریح کرد: اولین و مهمترین نقطه بروز فساد، عدم حاکمیت قانون است و قانون و عدالت باید مبنای عملمان باشد.
وی با اشاره به خبری که اخیراً در خصوص جذب بدون ضابطه نیروی انسانی در یکی از سازمانهای شهرداری تهران منتشر شده است، اظهار کرد: برای جذب و تعدیل نیروی انسانی باید ضابطه داشته باشیم.
افشانی با بیان اینکه هماهنگی و تحکیم ارتباطات با حاکمیت، دولت، مجلس، قوه قضاییه، مردم و رسانهها ضروری است، تصریح کرد: شعار سال یعنی «حمایت از کالای داخلی» باید مو به مو اجرا شود و مدیریت شهری در جهت تقویت تولید داخلی حرکت خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه ایجاد امید در جامعه را به عنوان یک هدف مهم در دستور کار مدیریت شهری خواهد بود، اظهار کرد: کارهایی را که انجام میدهیم، بدون بزرگ نمایی و صادقانه به مردم منتقل کنیم و با آنها در میان گذاریم.
افشانی با بیان اینکه عملکرد فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی، خدماتی، اطلاع رسانی و زیباسازی در شهر را باید ببینیم، تصریح کرد: در این میان، نقش شهرداران مناطق بسیار مهم است، چراکه رضایت و عدم رضایت شهروندان از مدیریت شهری ناشی از کیفیت ارائه خدمات در مناطق است.
وی با اشاره به اینکه پاکیزگی و نظافت شهر باید جدی گرفته شود، اظهار کرد: اصلاح قوانین و مقررات، استفاده از ایدهها، ابتکارات و نظرات کارشناسی بدنه شهرداری تهران و ایجاد اتاق فکر با اتکاء به نیروهای داخل مجموعه از دیگر موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
شهردار تهران در پایان با تأکید بر لزوم تامین منابع مورد نیاز برای اجرای پروژهها و ارائه خدمات شهری خاطرنشان کرد: تأمین درآمد شهر و شهرداری تهران باید بدون ایجاد فشار به مردم حاصل شود.