یک متخصص تغذیه با هشدار به بی توجهی افراد به فشار خون بالا به ارائه برخی نکات تغذیهای پرداخت. به نقل از صدا نیوز ، فرشته شهیدفر متخصص تغذیه ؛ با اشاره به روز جهانی فشارخون اظهار داشت: بیماری فشار خون بالا بیماری مزمن شایعی است که در آن مقدار فشار خون از حد طبیعی بالاتر میرود […]
یک متخصص تغذیه با هشدار به بی توجهی افراد به فشار خون بالا به ارائه برخی نکات تغذیهای پرداخت.
وی عنوان کرد: بیماری فشارخون باعث گرفتگی عروق و مشکلات قلبی میشود و افرادی که سابقه چنین بیماری را دارند باید از مصرف بیش از حد نمک خودداری کنند.
شهیدفر تأکید کرد: مصرف بیش از حد نمک و حتی چربی میتواند بیماری افزایش فشار خون را تحریک کند و افراد مستعد به این بیماری باید مصرف سبزیجات و میوهجات را جزو برنامه اصلی و روزانه خود قرار دهند.
وی ادامه داد: افرادی که دارای بیماری فشارخون هستند باید از مصرف انواع ترشی و غذاهای شور جلوگیری کنند، زیرا نمک به عنوان قاتل سفید باعث ایجاد بیماریهای مختلفی از جمله کلیه، قلب میشود و رگهای شریانی را تنگ میکند.
این متخصص تغذیه یادآور شد: مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم، منیزیم و کلسیم در بهبود فشار خون بسیار موثر است و مصرف کم مواد غذایی حاوی سدیم و چربی های اشباع موجب کاهش فشار خون خواهد شد. پس باید مصرف نمک را محدود کنید و مواد غذایی حاوی پتاسیم،منیزیم و کلسیم دریافت کنید.