ویکی‌لیکس جزئیات ابزارهای هک سیا را منتشر کرد

ویکی‌لیکس، اعلام کرد که به هزاران فایل دست یافته است که قابلیت‌های هک آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا موسوم به سیا را برملا می‌سازد. ویکی‌لیکس اعلام کرد که تاریخ فایل‌های فاش‌شده، بین سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ است و شامل بدافزارها و اکسپلویت‌هایی است که محصولات چند شرکت اصلی تکنولوژی مانند اپل، گوگل، مایکروسافت و سامسونگ را […]

ویکی‌لیکس، اعلام کرد که به هزاران فایل دست یافته است که قابلیت‌های هک آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا موسوم به سیا را برملا می‌سازد.

ویکی‌لیکس اعلام کرد که تاریخ فایل‌های فاش‌شده، بین سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ است و شامل بدافزارها و اکسپلویت‌هایی است که محصولات چند شرکت اصلی تکنولوژی مانند اپل، گوگل، مایکروسافت و سامسونگ را هدف قرار می‌دهد.
ابزارهای فاش‌شده، این قابلیت را دارد که دستگاه‌های تلفن همراه، رایانه‌های دسکتاپ، روترها، تلویزیون‌های هوشمند و سایر سیستم‌ها را هک کند.

ویکی‌لیکس بر اساس برنامه‌ای از پیش تعیین‌شده به افشای اطلاعات جدید که شامل بیش از ۸۷۰۰ سند متعلق به سیا می‌باشد، پرداخت.
اولین سری از اطلاعات فاش‌شده، مربوط به برنامه‌های داخلی سیا در شنود اطلاعات جهانی و تاکتیک‌های مورد استفاده توسط نیروی هک سایبری این نهاد امنیتی است.

گفتنی است این سری از اطلاعات افشاشده که با نام “یر زیرو” (Year Zero) شناخته می‌شود، از یک سرور ایزوله و با امنیت بالا که در مرکز جاسوسی سایبری سیا در ویرجینیا قرار دارد، گرفته شده است.

این اطلاعات در ابتدا، به افشای اطلاعاتی می‌پردازد که احزاب فرانسه و کاندیداهای این احزاب را در انتخابات سال ۲۰۱۲ هدف قرار داده بود. پروژه مذکور نشان می‌دهد که سیا در چه حد و در چه مواردی اقدام به هک و سرقت اطلاعات می‌کرده است.
این سازمان اطلاعاتی، با استفاده از انواع بدافزار‌ها و روزنه‌های امنیتی موجود، اقدام به سرقت اطلاعات از طریق انواع محصولات آمریکایی و اروپایی کرده است.

روش‌های به‌کاررفته توسط سیا به حدی گسترده و جامع بوده‌اند که حتی به واسطۀ یک اکسپلویت به نام ویپینگ انجل، از تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ نیز جاسوسی کرده و از این تلویزیون‌ها به‌عنوان میکروفون استفاده می‌کرد‌ اند.

منبع : ایتنا

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید