در ۴ ماهه آخر سال ۲۰۱۶ ، سیستم عاملهای اندروید و iOS ، ۹۹٫۶ درصد بازار گوشیهای همراه هوشمند را در انحصار خود داشتهاند و ویندوز ، بلک بری و سیستم عاملهای متفرقه، ۰٫۴ درصد از این بازار را از آن خود کردند. تقریبا ۲۰۰ هزار دستگاه بلک بری در ۴ ماه آخر سال […]
در ۴ ماهه آخر سال ۲۰۱۶ ، سیستم عاملهای اندروید و iOS ، ۹۹٫۶ درصد بازار گوشیهای همراه هوشمند را در انحصار خود داشتهاند و ویندوز ، بلک بری و سیستم عاملهای متفرقه، ۰٫۴ درصد از این بازار را از آن خود کردند.
تقریبا ۲۰۰ هزار دستگاه بلک بری در ۴ ماه آخر سال ۲۰۱۶ فروخته شد و با این وجود، این شرکت ۰٫۰ درصد از بازار گوشیهای هوشمند را در اختیار دارد. شرکت مایکروسافت نیز با وجود فروش ۱ میلیونی در بازه زمانی ذکر شده، ۰٫۳ درصد از سهم بازار را از ان خود کرده است.
طبق گزارش Gartner، بازار فروش گوشیهای هوشمند همچنان در حال رشد است. در ۴ ماه اخر سال ۲۰۱۵، تقریبا ۴۰۳ میلیون گوشی هوشمند در سرتاسر جهان فروخته شد که در دوران مشابه در سال ۲۰۱۶ این رقم به ۴۳۱ میلیون دستگاه رسید. سیستم عامل های اندروید و iOS نیز در حال توسعه و رشد هستند اما دیگر قسمتهای این بازار، در حال تجربه رکود هستند.
در گزارش Gartner اعلام شد که شرکت سامسونگ نیز به دلیل اتفاقاتی که سال گذشته برای محصول Galaxy Note 7 روی داد، در حال نزول است و به علاوه ورود رقبای زیاد در این میدان نیز کار را برای این شرکت بسیار سخت کرده است. شرکت اپل در نقطه مقابل، دوران اوج خود را طی میکند و در حال حاضر محبوبترین برند روز دنیاست.
در حال حاضر تکنولوژیهای جدید زیادی در دنیای گوشیهای هوشمند مشاهده میشود و امسال، سال پر رقابتی برای سیستم عاملهای مختلف و به خصوص برای دو برند برتر سامسونگ و اپل، خوهد بود.
منبع : آی تی ایران