سیاری از مردم در مورد مضرات استفاده از موبایل و تکنولوژیهای مرتبط با آن همچون شبکههای وایرلس و دستگاههای تولید امواج چیزی نمیدانند. در سال ۲۰۱۲ در اروپا تحقیقی بر روی خون و بزاق دهان افرادی که در معرض این دستگاهها قرار دارند صورت گرفت و نتایج آن اینچنین نشان داد که، یک نفر […]
سیاری از مردم در مورد مضرات استفاده از موبایل و تکنولوژیهای مرتبط با آن همچون شبکههای وایرلس و دستگاههای تولید امواج چیزی نمیدانند.
در سال ۲۰۱۲ در اروپا تحقیقی بر روی خون و بزاق دهان افرادی که در معرض این دستگاهها قرار دارند صورت گرفت و نتایج آن اینچنین نشان داد که، یک نفر از هر سه نفر این افراد در معرض تابش بیش از حد بودهاند. در سال ۲۰۰۲ در تحقیق دیگر که بر روی ۳۰۰ مورد از بیماران صورت گرفته بود، چنین مشخص شده بود که ریشه ۱۳۸ مورد از بیماریهای مختلف این افراد، قرار گرفتن در معرض امواج رادیویی و تابشها بوده است.
مطالعات و تحقیقات نشان میدهد که امواجی که از وایفای تولید میشوند از جنس الکترومغناطیس هستند و این امواج بر روی خواب انسانها تأثیر میگذارد؛ در سال ۲۰۰۷ در این مورد آزمایشی انجام گرفت به این صورت که تعدادی از افراد را در اتاقی قرار دادند که در معرض امواج الکترومغناطیسی قرار داشتند، در سوی دیگر تعدادی از افراد را در اتاقی قرار دادند که از این امواج به دور بودند.
پس از انجام این آزمایش مشاهده شد که آن دسته از افراد که در معرض امواج الکترومغناطیسی قرار داشتند، الگوهای موجی واقع در مغز که مربوط به خواب آنها میشود، تغییر کرد و به سختی میتوانستند بخوابند.
گزارشات و تحقیقات نشان میدهد که خوابیدن در کنار یک تلفن همراه متصل به وایفای یا در آپارتمانی که تعداد زیادی وایفای در آن مشغول به کار است، یک بمباران امواج را روی بدن افراد انجام میدهد که موجب مشکلات شدید در خواب میشود و الگوهای یک خواب آرام و طبیعی را به طور کلی از بین میبرد.
برای اثبات این موضوع محققان تعدادی گیاه در اتاقی بدون وای فای و تعدادی دیگر را در اتاقی با وای فای قرار دادند و بعد از ۲ هفته نتیجه همان بود که پیش بینی می شد. گیاهان در اتاق آزاد و بدون وای فای رشد کرده بودند اما گیاهانی که در معرض وای فای بودند رشدی در انها رخ نداده بود.
تحقیقات نشان میدهد که امواج تولید شده از مودمها همچنین اینترنت نسل سوم و چهارم (۳G و ۴G) بر روی رشد بافتهای سلولی بدن انسان بهخصوص جنین تأثیر مستقیم میگذارد و موجب کاهش رشد آنها میشود.
پژوهشی در سال ۲۰۰۹ توسط یکی از دانشمندان استرالیایی نشان میدهد که امواج الکترومغناطیسی، سنتز پروتئین (محل تولید پروتئین در بدن) را از بین میبرد؛ این دانشمند استرالیایی طی یادداشتی نوشت: «سنتز پروتئین وظیفه تولید پروتئین در بدن را بر عهده دارد که موجب رشد بافتها و سلولهای بدن در کودکان و جوانان میشود لذا میتوان نتیجه گرفت که افراد در این سن و سال بیشتر از افراد دیگر در معرض خطر از سوی این امواج هستند.»
تاثیر منفی وای قای و اشعه های الکترومغناطیسی تنها بر روی اسپرم نمی باشد و می تواند تخمدان ها را هم مورد حمله قرار دهد. شبکه های وای فای و اشعه ساطع شده از آنها هم تحرک اسپرم ها را تحت تاثیر قرار داده و سبب شکسته شدن DNA می شود.
طی یک مطالعات تحقیقاتی در یک آزمایشگاه به مدت ۴۵ روز هر روز ۲ ساعت موش ها را در معرض اشعه وای فای قرار دادند و بعد از ۴۵ روز متوجه شدند که هم موش ها نر و هم موشه های ماده باروری خود را تا حد قابل توجهی از دست داده بودند و در موش های ماده لانه گزینی تخمدان ها بسیار ضعیف شده بود.
آیا کاکتوس عوارض وای فای را از بین می برد؟! در فضای مجازی خبری دست به دست همه می چرخد که اگر گلدان با کاکتوسی را در اطراف مودم قرار دهیم امواج خطرناک وای فای را به خود جذب می کند . خیر اینگونه نیست و این مطلب به هیچ عنوان صحت علمی ندارد.
چرا که این امواج امواج کوری هستند که بصورت پالس منتشر می شوند و کل محیط را بصورت شعاع های مختلف تحت تاثیر قرار می دهند و هرچه دور تر شویم قطر دایره بیشتر خواهد شد و فقط میزان تماس ما با امواج کم می شود .
راههایی وجود دارد که میتوان با انجام آنها تا حدودی اثرات مخرب و جبرانناپذیر آن را کنترل کرد؛ رعایت کردن سه نکته میتواند از خطرات و آثار مخرب این امواج را تا حدودی کاهش دهد. نخست اینکه تا جایی که ممکن است گوشی هوشمند، لپتاپ، تبلت و دیگر دستگاههای ارتباطی را نزدیک به بدن خود نگاه ندارید بهخصوص در مواقعی که میخواهید بخوابید؛
دومین نکته این است که به هنگام خواب این وسایل به خصوص مودم خود را خاموش کنید و سوم اینکه از استفاده و نگاه داشتن مودم وای فای خود در اتاق خواب خود به شدت پرهیز کنید.
منبع : ساعت ۲۴