چین جنگ سرد جدید علیه آمریکا را آغاز کرده است

چین
چین

به نقل از صدانیوز ،معاون مرکز عملیات شرق آسیای سازمان سیا می‎گوید که هدف اقدامات نفوذی چین در سراسر جهان جایگزینی به جای آمریکا به عنوان ابرقدرت پیشرو است. کولینز در سخنرانی مجمع امنیتی آسپن در جریان نشستی درباره ظهور قدرت چین مورد گفت: «رئیس جمهور چین و نظام این کشور جنگ سردی را علیه […]

به نقل از صدانیوز ،معاون مرکز عملیات شرق آسیای سازمان سیا می‎گوید که هدف اقدامات نفوذی چین در سراسر جهان جایگزینی به جای آمریکا به عنوان ابرقدرت پیشرو است.

کولینز در سخنرانی مجمع امنیتی آسپن در جریان نشستی درباره ظهور قدرت چین مورد گفت: «رئیس جمهور چین و نظام این کشور جنگ سردی را علیه آمریکا آغاز کرده اند. با ادبیات خود آن‌ها و شخص شی جین پینگ، اعلام می‌کنم آن چه که آن‌ها علیه ما انجام می‌دهند اساسا جنگ سرد است. جنگ سردی که ما در طول جنگ سرد پیشین شاهد آن نبودیم، اما به نوعی جنگ سرد به شمار می‌رود. چین کشوری است که از تمام راه‌های قانونی و غیر قانونی، عمومی و خصوصی، اقتصادی و نظامی برای تضعیف رقیب خود بدون ایجاد درگیری استفاده می‌کند. چینی‌ها درگیر منازعه نمی‌شوند.»
وی افزود: «آن‌ها در نهایت می‌خواهند همه کشور‌های جهان هنگام تصمیم گیری در مسائل سیاسی خود بیش از آمریکا و پیش از این کشور به چین مراجعه کنند؛ چینی‌ها به شکل روزافزونی در تعارض با ما و آن چه مد نظر ماست، قرار می‌گیرند.»
او گفت: «این رقابت با ماست و با آن چه که برای ما اهمیت دارد. این رقابت گسترده‌تر از آن چیزی است که روس‌ها می‌توانستند با ما داشته باشند.»
دیدگاه کولینز در روز سوم این نشست در واقع در راستای نظرات دیگر مقامات ارشد آمریکایی حاضر در این نشست بود. از آن جمله می‌توان به کریستوفر رای رئیس اف بی آی و دنی کوتز مدیر مرکز اطلاعات ملی آمریکا اشاره کرد که هر دو از چین تحت عنوان مهم‌ترین خطر امروز آمریکا اشاره کردند.
رای روز چهارشنبه در روز نخست این نشست گفت: «از دیدگاه ضد اطلاعاتی، چین از بسیاری جهات مهم‌ترین تهدید و چالش پیشروی کشور ماست. اف‌بی‌آی بازرسی جاسوسی اقتصادی در تمام ۵۰ ایالت به اجرا درآورده و در آن‌ها ردپایی از چین دیده می‌شود.»
وی ادامه داد: «این تلاش بدنه و کل دولت آن هاست. این جاسوسی اقتصادی و سنتی نیست. جمع آوری غیر سنتی به موازات عملیاتی اطلاعات سنتی است، در هر دو عرصه منابع انسانی و ابزار سایبری.»
کوتز نیز در دومین روز این نشست گفته بود: «آمریکا باید تصمیم نهایی خود را بگیرد که آیا چین دشمنی واقعی است یا رقیبی مشروع؟
افزایش تنش میان آمریکا و چین فراتر از مناقشه تجاری بر سر تعرفه‌های تلافی‌جویانه میان دو کشور است. نگرانی‌هایی درباره تلاش‌های فراگیر چین برای سرقت اسرار و جزئیات تجاری درباره تحقیقات پیشرفته‌ای که در آمریکا انجام می‌شود، وجود دارد. ارتش چین در حال گسترش و مدرنیزه شدن است و آمریکا و سایر کشورها، از ساخت تاسیسات نظامی در جزایری در دریای چین جنوبی گلایه دارند.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید