ناسا از قطع ارتباط با ایستگاه بین المللی فضایی خبر داد

به نقل از منابع خبری

به گفته «جوئل مونتالبانو» (Joel Montalbano)، مدیر برنامه ISS، این قطعی صبح روز سه شنبه (۳ امردادماه ۱۴۰۲) رخ داد و حدود ۹۰ دقیقه طول کشید.این گزارش حاکی است کنترل زمینی ناسا مجبور شد تا به مدت ۲۰ دقیقه از سیستم های روسی برای ایجاد برقراری ارتباط با ایستگاه بین المللی فضایی کمک گیرد.

به گزارش نبأخبر، شبکه خبری سی ان ان با انتشار این خبر افزود: ایجاد وقفه کوتاه قطع برق در مرکز کنترل زمینی ناسا در «هیوستون» ایالت تگزاس، باعث قطع تماس صوتی با ایستگاه فضایی بین‌المللی شد و این آژانس فضایی ناگزیر شد تا برای نخستین بار از سیستم‌های پشتیبان و همچنین از سامانه های روسی برای ایجاد برقراری ارتباط بهره گیرد.

این خبر که امروز به وقت محلی رسانه ای شد، به گفته «جوئل مونتالبانو» (Joel Montalbano)، مدیر برنامه ISS، این قطعی صبح روز سه شنبه (۳ امردادماه ۱۴۰۲) رخ داد و حدود ۹۰ دقیقه طول کشید.

این گزارش حاکی است کنترل زمینی ناسا مجبور شد تا به مدت ۲۰ دقیقه از سیستم های روسی برای ایجاد برقراری ارتباط با ایستگاه بین المللی فضایی کمک گیرد.

قطع برق تنها طبقات اول ساختمان کنترل زمینی ناسا را در بر گرفت و سایر بخش های کنترل ایستگاه بین المللی فضایی حاضر دراین ساختمان را شامل نشد، مقامات ناسا مدعی شدند که این اتفاق حین به روز رسانی سیستم های برق این مرکز رخ داد؛ این حادثه بر روی سخت افزارهای حیاتی و مهم بخش ارتباطی همچون تماس صوتی، تله متری، داده های مربوط به سطوح فشار، قدرت و موقعیت ایستگاه فضایی تاثیر گذاشت.

با وجودی که ناسا تلاش کرد تا جزئیات این اختلال حساس را بروز ندهد اما مدیر برنامه ISS تنها گفت که ناسا در تلاش است تا دریابد دقیقا چه اتفاقی روی داده تا از آن درس گیرد.

سال ها است که مراکز حساس و مهم و گوناگون زیربنایی آمریکا هدف حملات سایبری قرار داشته و مسولان رده بالای اطلاعاتی در آمریکا از ضعیف بودن ساختارهای امنیتی در این مراکز بیمناک و نسبت به آسیب پذیر بودن نهادهای مهم دولت فدرال در برابر چنین حملاتی به کرات هشدار داده اند، اکنون مشخص نیست که آیا سازمان ناسا نیز تاکنون هدف حملات سایبری قرار گرفته و در صورت رخ دادن چنین نفوذهایی؛ رسانه های آمریکایی هرگز آنرا بروز نداده‌اند.

ایستگاه بین المللی فضایی هم اکنون با ۷ فضانورد و با سرعتی برابر با ۲۷ هزار و ۶۰۰ کیلومتر بر ساعت در فاصله حدود ۴۲۰ کیلومتری پیرامون زمین درحال گردش است.

انتهای پیام/


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید