مدیرکل مطالعات و آموزش گردشگری کشور بابیان اینکه غذاهای سنتی یکی از پارامترهای مقصد گردشگران محسوب می شوند، گفت: گردشگران سالانه ۲۵۰میلیارد دلار برای غذا پرداخت می کنند. وی افزود: غذاها نمادی از هویت فرهنگی ایران محسوب می شوند لذا زمانی که به جای جای ایران نگاه می کنیم هر شهر و روستایی می […]
مدیرکل مطالعات و آموزش گردشگری کشور بابیان اینکه غذاهای سنتی یکی از پارامترهای مقصد گردشگران محسوب می شوند، گفت: گردشگران سالانه ۲۵۰میلیارد دلار برای غذا پرداخت می کنند.
وی افزود: غذاها نمادی از هویت فرهنگی ایران محسوب می شوند لذا زمانی که به جای جای ایران نگاه می کنیم هر شهر و روستایی می تواند در این زمینه به یک مقصد گردشگری تبدیل شود.
مدیرکل مطالعات و آموزش گردشگری کشور بابیان اینکه ۸۶درصد گردشگران زمانی مورد مطالعه قرار گرفتند بهترین خاطره خود را از سفر کیفیت غذا عنوان کردند، ابراز داشت: این بررسی ها نشان می دهد غذاها می تواند به عنوان مقصد گردشگری معرفی شوند لذا این جشنواره ها به منزله چراغ راهی برای تقویت پایه های گردشگری به شمار می رود.
رنجبر در ادامه تصریح کرد: شاهرود با داشتن تنوع آب و. هوایی و گویش ها این ظرفیت را دارد که بتواند با برخورداری از این موهبت الهی به قطب گردشگری تبدیل شود.
وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ها انجام این سیاست گذاری است که با احیای غذاهای سنتی بتواند جایگزین منوهای تکراری رستوران ها شود.