استخدام در ادارات و دستگاه‌های دولتی به یک آرزوی محال تبدیل خواهد شد

 آمارها نشان می‌دهد که اشتغال باید در بیرون از دولت ایجاد شود و  باید این واقعیت را بپذیریم.     معاون رییس جمهور اذعان داشت: در سال ۹۰ طی طرحی به نام مهرآفرین مقرر شده بود که عده‌ای بدون داشتن شرایط لازم به استخدام دولت درآیند که با برخورد رییس مجلس این مصوبه مغایر با […]

 آمارها نشان می‌دهد که اشتغال باید در بیرون از دولت ایجاد شود و  باید این واقعیت را بپذیریم.

 

 

معاون رییس جمهور اذعان داشت: در سال ۹۰ طی طرحی به نام مهرآفرین مقرر شده بود که عده‌ای بدون داشتن شرایط لازم به استخدام دولت درآیند که با برخورد رییس مجلس این مصوبه مغایر با قانون تشخیص داده شد و از این طرح جلوگیری شد.

رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور تشریح کرد: درخواست جوانان در خصوص استفاده دولت از ظرفیت آن‌ها قابل قبول بوده و برخورداری از شرایط سنی یکی از بندهای لازم برای شرکت در آزمون‌های استخدامی است.

انصاری تصریح کرد: جوانان باید برای ورود به کارهای دولتی دانش خود را ارتقاء داده تا بتوانند در آزمون استخدامی در دستگاه‌های دولتی رتبه لازم را کسب کنند.

معاون رییس جمهور بیان کرد: دولت محل حقوق دادن و ایجاد اشتغال نیست بلکه محلی برای ارائه خدمت به مردم است و باید توانمندترین جوانان این مملکت وارد دستگاه‌های اجرایی شوند.

وی اضافه کرد: ما قبول داریم که دولت در زمینه به کارگیری زنان توانمند و با استعداد در مشاغل مدیریتی عملکرد مطلوبی را نداشته است.

رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور خاطرنشان کرد: برای اینکه زنان تصدی‌گری مشاغل مدیریتی را بر عهده بگیرند باید بسترهای لازم از جمله یارانه را فراهم کنیم که این پیشنهاد به شورای عالی اداری ارائه شده است.

این مسوول تشریح کرد: در استخراج سوابق مدیریتی تاکنون اقدامی برای زنان صورت نگرفته که این بخش نیازمند اصلاحات جدی می‌باشد.

وی با بیان اینکه سقفی به عنوان یارانه برای بانوان تعیین شود، ابراز کرد:  باید دستگاه‌ها را ملزم کنیم تا ۳۰ تا ۴۰ درصد مشاغل مدیریتی و سرپرستی خود را از بین زنان و جوانان انتخاب کنند.

انصاری توضیح داد: در اجرای این طرح ۵۰۰ نیروی توانمند که سابقه مدیریتی ندارند را شناسایی کرده‌ایم و اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی بوده لذا دستگاه‌ها ملزم به استفاده از آن‌ها در پست‌های مدیریتی می‌باشند.

این مسوول تصریح کرد: اینکه فارغ التحصیلان دانشگاهی انتظار دارند پس از اتمام تحصیل فقط در دستگاه‌های دولتی استخدام شوند به عنوان یک معضل در کشور است.

 

وی در پایان گفت: باتوجه به چشم انداز ۴ ساله برای پیش بینی ۸ میلیون نفری برای درخواست اشتغال، فارغ التحصیل‌ها باید تکلیف خود را روشن کنند و همه منتظر کار دولتی نباشند و وارد عرصه‌های مختلف اجتماعی شوند.

 

منبع : سایت شاخص


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید